S novou sezónou spouštíme nové webové stránky našeho klubu. Předchozí web, který fungoval uctyhodných 13 let, v poslední době již přestal vyhovovat našim potřebám a bylo tak třeba reagovat. Nový web by měl být uživatelsky přívětivější především z redaktorského hlediska. Nejzásadnější změnou, kterou nový web přináší je striktní oddělení veřejné stránky, na které se právě nacházíte a kterou se oddíl bude prezentovat navenek, od interní členské sekce. Ta bude sloužit všem členům klubu a měla by se stát středobodem oddílového dění a informovanosti uvnitř klubu. Vzniká nám tak tímto krokem nová platforma, která bude sdružovat informace o veškerém dění v klubu, které jsou nyní roztahané na několika místech po internetu a která hlavně bude přístupná všem členům. Přejeme všem uživatelům, ať se s novým webem rychle seznámíte a ať dobře slouží!

Jak se přihlásím?

Vstup do členské sekce najdete v pravém horním rohu či v patičce. Přihlašovací údaje jsou stejné jako do přihláškového systému, tedy čtyřčíslí z vašeho registračního čísla a vaše heslo do přihláškového systému.

Po přihlášení již najdete vše, na co jste zvyklí – interní zprávy, vzkazovník, přihlášky, kalendář akcí a další. Najdete tam také podrobnější návod, jak se orientovat na novém webu či jak přidávat články.

22. 1. 2020 | Daniel Wolf
PARTNEŘI ODDÍLU