8. a 9.5. se konaly první oficiální závody roku 2021. V sobotu se běžel sprint v Jihlavě, s velmi zajímavým závěrem v uličkách zoo. V neděli se běžela krátká trať v lese okolo Čeřínku, z kterého bohužel kvůli kůrovcové kalamitě zbyly spíš jen fragmenty.

 

A jak to bylo s výsledky? Turnovské barvy byly hodně vidět!

V sobotu se blýskla prvním místem v kategorii D16 Lea Martanová, Judita Mellanová doběhla 6. a Míša Novotná 8. V dámské juniorské kategorii zvítězila Janča Pekařová, 5. doběhla Elin Martanová, 6. Róza Vejražková a 10. Bára Matějková. V kategorii H16 zaznamenal pěkné 6. místo Hugo Hoetzel. Na druhém místě v kategorii H20 se umístil Kryštof Hájek. Nejlepším eliťákem byl 16. Jenda Schulhof.

V neděli se v kategorii D16 umístila na prvním místě Míša Novotná, čtvrtá pak byla Lea Martanová. V D20 se na druhém místě umístila Bára Matějková před 3. Elin Martanovou a 6. Rózou Vejražkovou. V dámské elitě zaznamenala umístění v Top10 9. Miška Omová. V H20 zvítězil Lukáš Richtr, 9. byl pak Kryštof Hájek. V pánské elitě se nejlépe z turnovských běžců umístil 17. Martin Luštický.

11. 5. 2021 | Šárka Sokolářová
PARTNEŘI ODDÍLU