Letošní celooddílové Velikonoční soustředění proběhlo až v Tramtáryji (rozumějte v rekreačním středisku tohoto jména nedaleko Horního Jelení, kousek za Hradcem Králové). V maximu se ho zúčastnilo až 70 borců všech věkových kategorií. Samotné tréninky pak byly připraveny zvlášť pro starší: celkem 7 tréninků, z toho dva společné s dětmi a zvlášť pro mladší, kteří měli tréninků jen 6 (jedno odpoledne byla bojovka).

Díky tomu, že se soustředění účastnil i Chuck Norris, který se na každý blížící se mrak tak  zamračil až z něj udělal mračouna, a taky díky cvičenému pozdravu Slunci při ranní józe s Ivou bylo po celou dobu krásné teplé slunečné počasí, snad jen poslední den nepatrně zastřené Saharským pískem.

 

Ubytování v chatkách i stravování v jídelně v areálu bylo vyhovující. Navíc v Tramtáryji bylo pěkné zázemí pro doplňkové míčové hry, nebo kolotoč pro děti, takže si všichni přišli na své i během pauz mezi tréninky. Areál je navíc přímo obklopen lesy, tudíž se na většinu tréninku chodilo pěšky, nebo se maximálně kousek popojíždělo auty.

Díky všemu výše uvedenému proběhlo soustředění až na občas v lese pozapomenuté kontroly poklidně a v pohodové atmosféře. Za to a samozřejmě i za všechny připravené tréninky patří poděkování především všem trénerům a organizátorům soustředění. Tak zase za rok!

   

Martin Vlček

3. 4. 2024 | Šárka Sokolářová
PARTNEŘI ODDÍLU